Kupovina stranih automobila (otkup stranaca)

Kupovina stranih automobila – nudimo vam šansu da unovčite vremešni automobil, kupovina starih vozila i vozila van voznog stanja obavljamo na rejonu celog Beograda, a kako bi skratili proceduru otkupa, uputite nam fotografiju i kratak opis putem e-maila i mi ćemo vam pružiti najbolju otkupnu cenu vašeg vremešnog automobila. Procenu obavljamo i lično po ponudi i sporazumu, zbog profesionalne usluge i kvalitetnijih cena otkupa vozila od naših protivnika veliki broj klijenata nam je pružio poverenje, uverite se i vi, uvezli ste auto iz Holandije, Libije, Ugande, Rumunije ili neke druge države, dovezli ste auto sa gastarbajterskog rada iz inostranstva, neko od familije vam je poklonio auto iz neke države sveta ili ste ga vi dovezli u Srbiju, izvozili ste ga i shvatili da taj auto vise nije za vas, da ne zadovoljava vaše zahteve, želje i očekivanja, žudite da ga prodate jer je mator, star je i neekonomičan i rešeni ste da kupite novi. Obratite se nama jer mi obavljamo kupovina stranih automobila, kupovinu automobila sa stranim tablicama iz svih zemalja sveta, ne bitno da li je nov, korišćen, oštećen ili sa lizinga, asistiramo vam pri realizaciji shema, vršimo otkup auta sa stranim tablicama bilo gde u Srbiji, a naši obaveštajci obavljaju za vas sve poslove oko prenosa vlasništva, apsolutno volonterski i u najkraćem roku. Isto tako vrsimo i besplatnu procenu cene vozila, kako bi vam dali najkvalitetniju ponudu, a keš isplaćujemo momentalno, čak iako vam vozilo nije u voznom staju, mi posedujemo rešenje za vas jer vrsimo otkup havarisanih vozila, otkup vozila na kilo i otkup automobila za otpad. Za sva dodatna obaveštenja imate mogućnost da nam se obratiti na telefon ili putem mejla i vaša nevolja od momenta kada nas pozovete nije više ostareli automobil, već novi automobil koji treba da dodje na mesto vremešnog. Automobil je sredstvo bez kog je nepodnošljivo živeti u trenutnom savremenom svetu, u njemu se provodi veći deo dana i zato je krucijalno da redovno održavamo vozilo koje posedujemo i da uživamo u njemu. Ipak šta ako ipak ima onih koji bi oberučke zamenili i prodali svoj automobil, za takve, mi smo idealno mesto, pravo mesto, jer već dugi niz godina obavljamo otkup rabljenih vozila i to po veoma velikim cenama.

otkup stranaca

otkup stranaca

Procenjujemo svako prevozno sredstvo, mi ne zalazimo u uzroke vaše prodaje, bilo da ste već kupili novo vozilo, ili vam nedostaje novac za novu nabavku ili za sasvim nešto drugo, mi smo prava adresa na koju treba da se javite, isto tako ne probiramo ni kad je klasa vozila kog želite da se otarasite u pitanju, limuzina, karavan, kupe, kabrio, mini bus ili neki drugi za nas su svi dobrodošli, važna je samo vaša žudnja da unovčite četvorotočkaša koji vam više nije poželjan.

Pravi automobilski stručnjaci se ne ustručavaju da dolaze na placeve za nabavku i prodaju korišćenih vozila, i da se tu satima raspitaju kakva sve vozila postoje i u kakvim stanjima, svako ko zeli da prođe jeftinije, a da pri tom ne izgubi na vrednosti vozila reši se za nabavku polovnog vozila jer veliki izbor ovakvih vozila dopušta da se nađe adekvatan i najbolji bez imalo muke.