Otkup havarisanih automobila

Otkup havarisanih automobilaNasa agencija je poznata po tome sto vrsi OTKUP HAVARISANIH AUTOMOBILA. Ovim poslom se uspešno i korektno bavimo godinama unazad o čemu vam mogu posvedočiti naši verni klijenti. Možete čuti da dolazimo odmah po prijemu vašeg poziva, možete čuti da nam daljina ne predstavlja nikakav problem i možete čuti da isplatu vrsimo odmah na ruke u kesu.

Nasa agencija za OTKUP HAVARISANIH AUTOMOBILA je zainteresovana za otkup svih marki i modela automobila. Nama je nebitno da li je u pitanju ALFA ROMEO, AUDI A3, AUDI S3, AUDI A4,AUDI S4, AUDI A6,AUDI S6,AUDI A8,,AUDI Q7,AUDI TT,AUDI R8,BMW 116I, BMW 118D , BMW 120I ,BMW 123I,BMW 130 I ,BMW 135D, BMW 318 I ,BMW 320I,BMW 325I,BMW 523I,BMW 5252D,CHEVROLET CAPTIVA,CHEVROLET ORLANDO , CITROEN BERLINGO , CITROEN C1 X 1.0 I, CITROEN C2 VTR 1.6 I, CITROEN C3 X 1.1, CITROEN C4 PICASSO ,CITROEN C5 ,CITROEN C 6 ,DACIA DUSTER , DACIA AMBIANCE, DACIA LOGAN ,DACIA SANDERO ,FIAT BRAVO ,FIAT DOBIO PANORAMA ,FIAT POP ,FIAT PUNTO,FIAT LINEA,FIAT PANDA , FORD FIESTA ,FORD FOCUS , FORD ,HONDA ACORD , HONDA PRELUDE , HONDA CIVIC, HONDA CR , HONDA JAZZ. , HONDA INSIGHT,HYUNDAI I 20, HYUNDAI I30,HYUNDAI SANTA FE, JEEP CHEROKEE , JEEP GRAND CHEROKEE ,JEEP WRANGLER, KIA CEED ,KIA SPORTAGE,KIA PICANTO,KIA VENGA, LANCI DELTA , LAND ROVER DEFENDER,LAND ROVER DISCOVERY,MAZDA BT50,MAZDA 5 CD, MAZDA RX-8,MERCEDES A 160,MERCEDEA S 180,MERCEDES C 180,MERCEDES C200,OPEL ASTRA,OPEL INSIGNIA,OPEL CORSA,WW GOLF , WW JETTA,WW PASSAT…..

Nama je jedino bitno da ste bas vi vlasnik havarisanog automobila i da želite da ga prodate.

U današnjem vremenu saobraćajne nesreće se dešavaju veoma cesto, neretko dolazi i do većih oštećenja vozila i vlasnik jednostavno nije u mogućnosti da odvoji novac za popravku. Takvi havarisani automobili obično godinama trunu u nekom ćošku dvorišta ili u nekoj garaži .Vlasnici tih havarisanih vozila se uglavnom nadaju da će sakupiti novac za njihovu popravku i da će ih opraviti, ali godine prolaze, novac nikako da se sakupi a vas havarisani automobil iz godine u godinu vredi sve manje i manje novca. Zato ako u ovakvim slučajevima prepoznajete i sebe, nemojte dozvoliti da vam havarisani automobil propada i da gubite novac čekajući neka bolja vremena da bi ga popravili.

Jednostavno pozovite nasu agenciju za OTKUP HAVARISANIH AUTOMOBILA i mi ćemo u najkraćem vremenskom roku stici do vas, nebitno u kom gradu ili selu se nalazite u Srbiji. Pogledaćemo i procenićemo vas havarisani automobil i ponudićemo vam na osnovu naše procene sumu novca koju sigurno nećete odbiti.

Pitate se ko će snositi troškove transporta vašeg havarisanog automobila?

Troškove transporta i sve druge troškove, snosiće naša agencija za OTKUP HAVARISANAIH AUTOMOBILA. Vi nećete imati nikakve troškove i izdatke, vaše će biti samo da izbrojite novac koji ćemo vam izbrojiti na ruke za vaše havarisano vozilo. Prodajom vašeg havarisanog vozila našoj agenciji, sebe ćete poštedeti velikih muka i troškova opravke a pitom ćete još i zaraditi.

Zato ako posedujete neko havarisano vozilo i želite da ga prodate, ne oklevajte ni časa već pozovite nasu agenciju za OTKUP HAVARISANIH AUTOMOBILA i poštedite sebe muka…

Nasa agencija za OTKUP HAVARISANIH AUTOMOBILA dostupna je našim potencijalnim klijentima svakoga dana u nedelji 24 h dnevno. Dostupni smo za klijente iz cele Srbije, dovoljno je da okrenete broj naše agencije za OTKUP HAVARISANIH AUTOMOBILA i mi ćemo u najkraćem

Mogućem roku našim slep vozilom doci do vas i otkupiti vaš havarisani automobil…