Otkup automobila sa lizinga

Ako niste srećni kako vam je auto dizajniran, ili vam je u uslovima ekonomske krize počelo da bude basnoslovno skupo održavanje vašeg miljenika, ne morate više da se sekirate, vaš košmar je kao stvoren za nas. Nećete trebati da trošite ekstra novac na reklamiranje vozila koje želite da prodate, niti danima iščekivati na poziv bar jednog mušterije, nećete se zamarati sa ugovaranjem sastanaka širom zemlje za one koji žele da pazare automobil, sa nama je sve lako. Jedan korak i rešili ste dugovremenu teškoću, samo treba da nas pozovete, kod nas su poželjni i svi oni koji poseduju polu oštećen ili potpuno oštećen auto, a nemaju gde da ga čuvaju, oslobodite se vremešne krntije u dvorištu ili garaži tako što ćete ga prepustiti nama, vi više nećete imati nevolja, a uspećete još i da profitirate. Najniža suma novca koju nudimo za korišćeno vozilo je 50 evra, za one koji imaju validnije modele u izvrsnom stanju, ali nisu radosni njima iz nekih vlastitih razloga – takođe prezentujemo izlaz jer suma koju možete kod nas primiti za svoje prevozno sredstvo ide i do 2500 evra. Takođe radimo i otkup auta sa lizinga i otkupljujemo sve modele poput: Alfa Romeo, Audi, BMW, Chevrolet, Citoren, Dacia, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Mazda, Mercedes – Benz, Opel, Peugeot, Renault, Saab, Nissan, Seat, Suzuki, Škoda, svako poseduje svoju najdražu marku, neko voli Japance, neko Rumune, neko se divi nikaragvanskoj automobilskoj industriji, samo mi volimo sve, marka za nas nije vazna. U slučaju da posedujete vozilo koji ne pripada ni jednoj nabrojanoj automobilskoj kući, ne žderati se, kupujemo sve, tehničke osobine, starost, kilometraža i farba automobila, te količina i vrsta goriva koje automobil troši, deluju samo na cenu,mi ne odbijamo nijedne, sva prevozna sredstva stručno procenjujemo i otkupljujemo.

Otkup automobila sa lizinga

Otkup automobila sa lizinga

Poverenje u nas steci ćete uz potporu fakta da isplaćujemo momentalno, onda na vama je da rešite da vam se vaše vozilo više ne dopada i da nas pozovete, sve ostalo je na nama, a keš dobijate čim uzmemo vozilo, isplaćujemo isključivo u kešu, pa nećete imati brige sa finansijskim transakcijama. Vi nama predajete ono što vam svakako više ne pogoduje, a mi vama keš istog trenutka,korišćena vozila koja mi otkupljujemo nisu samo sprave izumljene da bi se prevezle osobe iz tačke A u tačku B, iako je to njihova prvenstvena namena.

Ova vozila prezentuju više, oni su i statusni simbol i oličenje luksuza, komfora, ona su za pojedine osobe pravi mezimci, ona su način sa kojima se vozi satima, korišćeni automobili koje kupujemo su druga kuća onih koji u vozilu zbog posla ili iz razonode provode više od osam časova dnevno. Mi smo svesni ove situacije zato i nudimo najkvalitetnije cene za otkup automobila koji vi prodajete,u slučaju da se rešite za nas kao otkupljivača, bez bojazni nećete pogrešiti, otkup korišćenih vozila Beograd je najkvalitetniji u zemlji i šire, povodi zbog kojih možete prodati vaš automobil mogu biti razni. Da li vam je prosto dosadilo vaše dosadašnje vozilo, da li je model koji vozite staromodan, da li vam je nužan porodičan auto, jer se vaša porodica proširila, a vi posedujete sportski, da li ste se preselili pa vam do sadašnja vrsta vozila ne treba, zapravo da li ste se odlučili da zamenite gradski automobil za džip ili suprotno, da li ste udarili negde svoj automobil, pa ne želite da ga popravljate, nego hoćete da ga prodate – svi ovi razlozi su samo vaš problem. Mi ne ispitujemo za povode prodaje, mi pitamo o modusima kako želite da prodate vozilo, onda, ako vam sada više ne odgovara da vozite auto koji je roze prošaran sa nežno ljubičastu boje i želite crni, žuti, tamnoplav, metalik sivkasti ili nebeskoplavi, ono što treba da uradite jeste da nas pozovete. Mi obavljamo otkup vremešnih automobil po cenama koje su neshvatljive, novac koji ćete primiti za vremešni automobil biće vam dovoljan da pazarite novi auto sa kojim ćete biti srećniji i srećniji. Eventualno će vam biti neophodno dopuniti još malo novca i uspećete da pazarite i nov, novcijat auto iz salona, sa kojim nikada nećete imati muka, i koji neće visiti više u servisu automehaničara, nego u vašoj garaži, nevolja ne mora ipak biti u tome da vam se vaš trenutni, a uskoro bivši četvorotočkaš više ne svidja, nevolja može biti mnogo ozbiljnija, ali mi smo tu i za takve probleme. Našu firmu treba da posmatrate kao drugara, jer to što mi radimo za naše klijente, to nekad ni drugovi nisu u stanju