Otkup automobila

Nasa agencija uspešno obavlja OTKUP POLOVNIH AUTOMOBILA na prostoru cele Srbije godinama unazad. Sigurno se sada pitate zašto biste zvali neku agenciju da prodate svoj polovni automobil. Verovatno mislite da je veoma lakše i povoljnije da prodaju polovnog automobila obavite sami. Mislite da je lakše da postavite oglas na nekom od internete sajtova za prodaju automobila, mislite da je dovoljno da slikate vas automobil i to iz onih boljih uglova tako da se eventualna oštećenja i ogrebotine na vašem polovnom automobilu ne vide, postavite slike na sajtu i čekate mušterije. I šta se onda dogadja? Potencijalni mušterije vas pozovu, pitaju u kakvom je stanju automobil, da li izgleda kao sto je na slikama koje ste postavili u oglasu, vi naravno odgovorite potvrdno, još ste u oglasu stavili i malo veću cenu za vas polovni automobil da biste imali lufta za pogadjanje, naravno potencijalni kupac vašeg automobila pokušava i malo cenu da obori nasta vi srdačno pristajete i pozivate ga da dodje do vas. Dogovor pada preko telefona, potencijalni kupac za vas automobil dolazi do vas, ali kada vidi vas automobil uživo, potencijalni kupac jednostavno bude razočaran, jer vas automobil uživo ne izgleda ni približno kao na slikama koje ste u postavili u oglasima. Potencijalni kupac vam se jednostavno zahvaljuje i bezi od vas glavom bez obzira. To vam se dešava vise puta, pa ste odlučili da probate i sa odlascima na auto pijace, ali situacija je ista. Potencijalni kupci kada vide vas automobil, jednostavno odustaju od kupovine a vi sebe izlažete troškovima ulaska na pijacu, zatim troškovi za gorivo i tako nedeljama, mesecima i na kraju i sami shvatate da je najbolje rešenje za vas da se obratite našoj agenciji za OTKUP POLOVNIH AUTOMOBILA.
Dovoljno je da nas pozovete i mi čemu u roku od 24 h doci do vas, pogledaćemo i potpuno besplatno proceniti vas automobil, budite sigurni da ćemo vam p[ponuditi najrealniju otkupnu cenu, da budete zadovoljni i vi i mi i ako se dogovorimo oko kupovine vašeg polovnog vozila ,mi ćemo obaviti i sve poslove oko prenosa vašeg polovnog automobila, mi ćemo sačiniti i kupoprodajni ugovor za kupovinu vašeg automobila. Vaš jedini posao u svemu ovome biće da izbrojite novac koji ćemo vam isplatiti na ruke odmah po potpisivanju ugovora.
Zato ako ste vlasnik polovnog automobila i želite da ga prodate, ne gubite vreme uzaludno postavljajući razne oglase po raznim novinama ili internet sajtovima ,ne trošite novac i ne izlazite se bespotrebnim troškovima odlazeći na raznorazne auto pijace. Sve sto treba da uradite jeste da pozovete nasu agenciju za OTKUP POLOVNIH AUTOMOBILA i u roku od 24 h nakon primljenog poziva vi ćete brojati novac koji ćete dobiti za vas polovni automobil.

Nama daljina ne predstavlja nikakav problem, nama kilometri ne predstavljaju nikakvu prepreku, dovoljno je da nas pozovete i mi ćemo doci do vas u roku od 24 h nebitno u kom se delu Srbije nalazite.

Našoj agenciji za OTKUP POLOVNIH AUTOMOBILA nije vazno koliko hiljada ili stotina hiljada kilometara je vas polovni automobila prešao. Našoj agenciji za OTKUP POLOVNIH AUTOMOBILA nije vazno koliko godina ima vas polovni automobil da li je star pet ,deset, dvadeset ili trideset godina, nama nije vazno da li je vas polovni automobil negde ćuknut, ogreban ili možda malo oštećen, nije nam vazno u kakvom su stanju gume na vašem polovnom automobilu, nije nam vazno da li je šofera negde oštećena ili napukla, nije nam vazno da li vam je možda far ili žmigavac napukao. Jedino nam je vazno da ste bas vi vlasnik polovnog automobila, to jest da se automobil vodi na vas i da želite da ga prodate. Ostalo je naša briga.

Pozovite nasu agenciju za OTKUP POLOVNIH AUTOMOBILA i uverite se u naše reci….