Otkup auta sa stranim tablicama (otkup stranaca)

Otkup automobila sa stranim tablicamaU DANASNJEM VREMENU U Srbiji ima veliki broj automobila sa stranim tablicama, ili kako ih popularno zovu u narodu „stranci“. Neretko se dešava da ljudi iz inostranstva dodju nekim jeftinijim vozilom koje ima strane tablice i po povratku u inostranstvo takvo vozilo jednostavno poklone prijateljima, rodjacima, nekome iz familije….

Obično su to starija vozila koja ne ispunjavaju uslove za carinjenje i prebacivanje na naše tablice, tako da se u Srbiji ne mogu registrovati. Obično ih vlasnici parkiraju u neku garažu i pokušavaju da ih prodaju nekome za delove. Obično takva prodaje traje i po nekoliko godina. Pitate se da li možda postoji neki brzi način da se ovakvo vozilo sa stranim tablicama proda?

Naravno da postoji. To  je naša agencija za OTKUP AUTOMOBILA SA STRANIM TABLICAMA. Mi se ovom vrstom otkupa bavimo godinama unazad. Sve sto treba da uradite da biste brzo prodali vas automobil sa stranim tablicama jeste da pozovete nasu agenciju za OTKUP AUTOMOBILA SA STARNIM TABLICAMA i mi ćemo u roku od 24 h doci do vas, u bilo kom delu Srbije. Sa nama cep oci i naši saradnici koji se bave procenim vozila sa stranim tablicama i na licu mesta izvršiće procenu vašeg automobila sa stranim tablicama i na osnovu njihove procene, koja će biti obavljena po katalogu za vozila sa stranim tablicama mi ćemo vam ponuditi najrealniju moguću cenu. Ako vam ponudjena cena bude odgovarala, a verujemo da hoće jer mi plaćamo uvek vise od drugih, novac ćete dobiti odmah na ruke.

Verovatno se pitate da li smo zainteresovani za otkup svih automobila sa stranim tablicama, da li otkupljujemo samo odredjene marke i tipove automobila ili otkupljujemo sve marke i tipova automobila? Da li nam je možda vazno koliko je star vas automobil sa stranim tablicama, da li nam je možda vazno koji motor ima vas automobil sa stranim tablicama, da li je u pitanju euro 1,euro 2,euro 3 ili možda euro 4?

Našoj agenciji za OTKUP AUTOMOBILA SA STRNIM TABLICAMA nije vazno koliko je vas automobil star, nama nije vazno koje je marke vas automobil sa stranim tablicama, nama nije vazno koliko hiljada kilometara je vas automobil sa stranim tablicama prešao, nama nije vazno da li vas automobil sa stranim tablicama ima motor klase euro 1,euro 2,euro3,euro 4 ili neke novije generacije. Našoj agenciji za OTKUP AUTOMOBILA SA STRANIM TABLICAMA nije vazno da li je taj automobil možda i oštećen, cuknut ili negde ogreban. Našoj agenciji za OTKUP AUTOMOBILA SA STRANIM TABLICAMA nije vazno iz koje zemlje taj automobil potiče, da li nosi austrijske, Nemačke, Francuske, Belgijske ili Holandske tablice. Nama je jedino vazno da vi imate automobil sa stranim tablicama i da želite da ga prodate!

Godinama vam u garaži stoji i propada automobil sa stranim tablicama. Čuli ste iz proverenih izvora da će biti legalizacija. Niste hteli da propustite takvu sansu i angažovali ste prijatelja da vam iz inostranstva doveze automobil. Parkirali ste ga u garažu i čekali početak legalizacije da bi ste ga prebacili na naše tablice. Medjutim godine su prolazile a od legalizacije nije bilo ništa i shvatili ste da je neće ni biti i da ste uzalud bacili novac kupovinom automobila na strane tablice. Pokušavate da ga prodate ali ne možete naći kupca za cenu koju vi tražite, a tražite cenu sa kojom  bi ste pokrili troškove koje ste vi imali prilikom kupovine automobila sa stranim tablicama. Pokušavali ste preko raznih oglasa, preko prijatelja ali bezuspešno i sada ne znate šta da radite, da li da prodate vas auto sa stranim tablicama ispod cene koju ste vi platili ili jednostavno da ga ostavite da propada u garaži. Odgovor je ni jedno ni drugo!

Sve sto treba da uradite jeste da pozovete nasu agenciju za OTKUP AUTOMOBILA SA STRANIM TABLICAMA i mi ćemo u roku od 24 h doci do vas i resiti vas vaših muka!!

Pozovite nas i uverite se u naše reci !!!