Otkup uništenih vozila

Imali ste saobraćajni udes u kojoj je vaše prevozno sredstvo doživelo oštećenja i sada se nalazi u vašem dvorištu ili garaži i ne služi ničemu, osim što vas stalno podseca na neugodan događaj, vraća vam jezive uspomene i suvišno zauzima vaš dragoceni prostor. Ne gubite vreme pozivajući agencije za oglase za prodaju automobila i šetajući po otpadima i auto pijacama u nadi da pronadjete   kupca, pozovite nas i ugovorićemo se oko svih pojedinosti.

Mi obavljamo kupovinu havarisanih automobila, bez obzira na stepen oštećenja, vrstu ili model prevoznog sredstva, stupite u kontakt sa nama i naš profesionalni tim će u najbržem mogućem roku stići na ugovoreno mesto, obaviti procenu vašeg slupanog automobila i pružiti vam otkup uništenih vozila i najrealniju cenu za njega.

Ne dozvolite da vam uništeno vozilo u vašem dvorištu ili garaži draži oči i stvara bezrazložne probleme, kontaktirajte nas na naš broj telefona  i mi stižemo u ugovoreno vreme na ugovoreno mesto, posle izvedene procene vrednosti vašeg slupanog automobila, primićete za njega veću cenu nego što ste naslućivali, a naša šlep služba će automobil transportovati do našeg skladišta.
Pri tome, nadoknadu ćemo sprovesti na licu mesta, a tu sumu keša možete upotrebiti za kupovinu drugog prevoznog sredstva i zasvagda se rešiti muka koje vam je havarisano vozilo zadavalo, stojimo vam na raspolaganju!