Otkup automobila na kilo

Otkup automobila na kiloSvaki automobil ima svoj vek trajanja. Naravno koliko će automobil trajati zavisi od mnogih faktora. Zavisi od toga pod kakvim je uslovima vožen, kako ga je vlasnik održavao, da li je radio servise na vreme, da li je redovno menjao ulje, da li je održavao limariju…..

Neretko na našim ulicama možete videti automobile koji u bukvalnom smislu imaju rupe na rubovima, pragovima, patos je skroz istruleo, vrata su prekrivena rdjom, i obično se ti automobili voze do isteka registracije i posle toga, posto je nemoguće vise registrovati takav automobil, obično završe u nekom ćošku dvorišta ili na nekom parkingu i tako nastavljaju da trule.

Ovakve automobile niko ne želi da kupi, vlasnici se dvoume da li da ih odvezu na otpad, ali posto automobil nisu u voznom stanju imaće dodatne troškove transporta, tako da se obično odlučuju da ih ostave u dvorištu. Nema potrebe za takvom odlukom, mnogo bolje rešenje da pozovete nasu agenciju za OTKUP AUTOMOBILA NA KILO i mi ćemo doci do vas, izmerićemo vas automobil i platićemo vam odgovarajuću cenu po kilogramu.

Novac ćete dobiti odmah na ruke, a mi ćemo sve uraditi umesto vas. Mi ćemo izmeriti vas stari automobil, mi ćemo natovariti i transportovati vas automobil i naravno sve će to biti o našem trosku. Vi nećete imati apsolutno nikakvih izdataka i vas jedini posao u celom ovom poslu će biti da izbrojite novac koji ćete dobiti na ruke.

Nasa agencija godinama vrsi OTKUP AUTOMOBILA NA KILO .Mi smo našim klijentima dostupni svakoga dana u nedelji 24h.Za nasu agenciju za OTKUP AUTOMOBILA NA KILO ne postoji subota, ne postoji nedelja, ne postoje dan i noć, mi smo jednostavno svakoga minuta u nedelji dostupni našem vernim klijentima.

Možda ste bas vi vlasnik nekog automobila koji je totalno havarisan, koji cak i ne može da se izveze iz dvorišta…Mesecima, svakoga dana gledate vas havarisani automobil i jednostavno ne znate šta da uradite sa njim. Šteta je totalna ,auto je toliko havarisan da nema svrhe pokušavati opravku, jer i da ga popravite, taj auto vise nikada neće biti isti a i cena popravke bi bila mnogo veća nego da kupite isti takav polovan automobil. Razmišljate da vas havarisani auto nekako odvezete na otpad, ali opet ne znate koliko će to da vam se isplati, jer moraćete da platite transport do otpada, pa cak će možda morati i da se seče vas auto. Pravo rešenje za vas je naša agencija za OTKUP AUTOMOBILA NA KILO.

Dovoljno je da nas samo pozovete i mi ćemo sa našim iskusnim majstorima doci do vas. Ako je potrebno oni će vas automobil iseci na licu mesta. Izmerićemo tezinu svakog isečenog dela i platićemo vam svaki kilogram vašeg automobila. Budite sigurni da će cena koju ćemo vam mi platiti po kilogramu automobila biti dosta veća od cene koju biste dobili na bilo kom drugom otpadu. Osim toga sto će naša otkupna cena po kilogramu biti veća, sa našom agencijom za OTKUP AUTOMOBILA NA KILO nećete imati nikakve dodatne troškove, nećete morati da plaćate transport automobila, nećete morati da plaćate merenje automobila, sve će to ići o našem trosku i sve će to obaviti naši iskusni majstori.

Nasa agencija godinama unazad vrsi OTKUP AUTOMOBILA NA KILO.

Nama nije vazno koje je marke vas automobil, nama nije vazno u kakvom je stanju vas automobil, da li ima sve delove, da li ima vrata, prozore, svetla, žmigavce, točkove, da li je limarija zdrava ili skroz trula, koliko hiljada kilometara je prešao….jer mi automobile otkupljujemo na kilo i plaćamo po kilogramu i naravno ono najvažnije isplatu vrsimo odmah na licu mesta u kesu!!Pozovite nas i uverite se u naše reci!!!!