OTKUP VOZILA OD FIRME

U Srbiji postoji veliki broj registrovanih firmi. Zavisno od posla kojim se bave firme imaju i svoja vozila ili vozne parkove. U tim voznim parkovima mogu se videti sve vrste vozila. Neke forme u svom posedu imaju samo putničke automobile, neke firme u svom posedu imaju kombije, neke firme u svom posedu imaju kamione, neke firme imaju autobuse, a neke firme imaju sva ova vozila u svom voznom parku. Vremenom firme obnavljaju svoj vozni park ili jednostavno svoja stara vozila zamene novim. Obično kada firme prodaju svoja vozila oglase tender ili licitaciju ili postave razne oglase. Ali prilikom prodaje vozila koja je koristila neka firma javlja se problem sto potencijalni kupci misle da su ta vozila prešla mnogo kilometara, da nisu redovno održavana i servisirana, da su motori u lošem stanju i obično takva vozila kupci zaobilaze ili nude neke simbolične sume novca za njih.

Nasa agencija za OTKUP VOZILA OD FIRME ,zainteresovana je bas za takva vozila. Nama broj predjenih kilometara ne predstavlja nikakav problem, nama stanje motora nije važno, nama nije vazno kakve su gume, nama nije vazno da li je vozilo koje je koristila firma negde oštećeno, zakačeno, ćuknuto .Nama je samo vazno da firma želi da proda svoje vozilo, a mi ćemo ga sigurno otkupiti od vas. Zašto bas nama da ponudite vaše vozilo? Zato sto naša agencija za OTKUP VOZILA OD FIRME dolazi odmah nakon primljenog poziva do vaše firme. Sa nama dolaze i naši radnici koji potpuno besplatno vrše procenu vašeg vozila i mi novac isplaćujemo odmah na ruke, kod nas nema čekanja i naravno cena koju ćemo vam mi ponuditi za vaše vozilo sigurno će biti veća od one koje biste dobili od nekog drugog kupca. Zato ako ste vlasnik firme i želite da obnovite svoj vozni park, da ga osvežite novim vozilima ili možda želite da sva stara vozila zamenite novim, nemojte gubiti vaše dragoceno vreme zajazivajući razne licitacije, postavljajući razne tendere već jednostavno pozovite nasu agenciju za OTKUP VOZILA OD FIRME i prodajte vaša stara vozila u tren oka. Pitate se da li je naša agencija za OTKUP VOZILA OD FIRME zainteresovana za otkup većeg broja vozila, odnosno vise komada jer vi želite da zamenite nekoliko starih automobila novijim. Naravno, zainteresovani smo i za takvu vrstu otkupa. Procedura će biti ista kao i kada otkupljujemo jedno vozilo. Naši iskusni majstori koji vrše procenu vozila, izvršiće procenu svih vaših vozila koje vi želite da prodate i na osnovu njihove procene svakog vozila posebno mi ćemo vam ponuditi zbirnu cenu za sva vaša vozila i naravno vi nećete imati apsolutno nikakvih troškova. Troškovi procene će ići na nas račun i ako se dogovorimo o otkupu vise vozila i troškovi prenosa vaših vozila ići će o našem trosku, bez obzira da li su u pitanju dva, tri ili pet vozila. Sve troškove prilikom otkupa vaših vozila snosi naša agencija za OTKUP VOZILA OD FIRME.

Nasa agencija za OTKUP VOZILA OD FIRME godinama vrsi otkup svih vrsta vozila od firmi na teritoriji cele Srbije. Nama daljina ne predstavlja bas nikakav problem i odgovorićemo na svaki vas poziv, bez obzira da li se vaša firma nalazi u Beogradu, Kragujevcu, Jagodini, Ćupriji, Požarevcu, Soko Banji ili bilo kom drugom gradu u Srbiji. Dovoljno je samo da pozovete nasu agenciju za OTKUP VOZILA OD FIRME i mi ćemo o našem trosku u najkraćem mogućem roku doci do vaše firme.

Vlasnik ste firme koja se bavi selidbama i u vašem voznom parku nalaze se nekoliko pik ap vozila, nekoliko kombija, nekoliko manjih kamiona koja koristite već godinama. Zbog uspešnosti posla kojim se bavite i uopšte zbog sigurnosti odlučili ste da obnovite vas vozni park, odlučili ste se da prodate vaša stara pik ap vozila, vaše stare kombije i kamione i da ih zamenite novim. Bez obzira sto vam posao veoma dobro ide, to je ipak malo veća investicija i potreban vam je novac. Ne želite da prodajete svako vaše vozilo posebno jer će proći dosta vremena dok prodate sva vozila, već želite da prodate sva vozila odjednom i da ih odmah zamenite novim. Pitate se kako to da uradite. Veoma jednostavno. Dovoljno je da pozovete nasu agenciju za otkup VOZILA OD FIRME i mi ćemo doci do vas, otkupićemo sva vaša vozila a vi ćete istog dana moći da počnete potragu za novim vozilima……