Otkup propalih vozila

Vaše prevozno sredstvo je vremešno i propalo, troši preterano goriva, sve češće se oštećuje i zadaje vam sve više briga, posedujete staro ne registrovano prevozno sredstvo koje je u lošem stanju i ne isplati se da investirate u njega, a uz to zauzima i dragocen prostor u vašem dvorištu ili garaži.
Ne upadajte u depresiju, mi smo tu da vam olakšamo, bavimo se kupovinom svih vrsta i modela starih automobila, dovoljno je samo da nas kontaktirate i u slučaju da se pogodimo, naš tim će izvesti procenu vašeg vremešnog automobila i ponuditi vam najkvalitetniju moguću cenu za njega. Pri tome, nema potrebe da brinete u slučaju da vaše zastarelo prevozno sredstvo nije u voznom stanj, naša šlep služba će prispeti do vas i obaviti prevoz starog automobila, a nadoknadu za automobil ćemo vam isplatiti momentalno na licu mesta, vlasnici vremešnih automobila, rešite se nepotrebnih briga.

Vaše vremešno prevozno sredstvo više nema nikakvu namenu  osim što vam zauzima prostor u avliji i skuplja prljavštinu, gazde auto otpada i sakupljači sirovina vam nude simbolično novca i još zahtevaju od vas da automobil odvezete do njihovog otpada, sve to vam zadaje suvišnu brigu, koju možete rešiti na veoma razumljiv način, samo jednim telefonskim pozivom i ptkup propalih vozila.

Mi kupujemo sve vrste i modele vremešnih prevoznih sredstava koja jedino mogu da budu iseckana na otpadu, zbog toga, u slučaju da posedujete bilo koje prevozno sredstvo za reciklažu, ne gubite vreme, kontaktirajte nas. Naša profesionalna ekipa će dospeti i proceniti vašu krntiju, u slučaju da realizujemo sporazum, naša šlep služba će iz vašeg dvorišta ukloniti to prevozno sredstvo, a nadoknadu za otkup propalih vozila ćemo izvršiti momentalno. Tako ćete spasti prostor u vašem dvorištu ili garaži, a uz to i primiti izvesnu sumu novca, koja će vam sigurno dobro doći u ovim siromašnim vremenima.