Otkup havarisanih vozila za reciklažu

Mi obavljamo i otkup havarisanih vozila za reciklažu, vozila koja su pretrpela saobraćajni udes, i tako vas rešavamo stvari koja vas stalno seća na nemili događaj, otkup udarenih vozila i otkup slupanih vozila su dve usluge sa kojima su svi naše mušterije najzadovoljniji. Nekada se automobilskom nezgodom, sletanjem sa druma ili nezgodom auto poprilično uništi da se od njega ne može ništa učiniti, i da se on ne može servisirati, a učestalo on čak ne može ni da se pomakne, ako ste doživeli takvu situaciju, komotno nas kontaktirajte jer mi obavljamo otkup i takvih vozila. Otkup havarisanih vozila, ne sadrži samo otkup, nego i najhitrije moguće izmirivanje, na licu mesta jer znamo da vam je keš nakon nezgode uvek neizostavan, ma koliko da privredite i imate ušteđevine na bankovnom računu.

Otkup korišćenih vozila za nas je od dragocenog značaja, zato se iz dana u dan trudimo da budemo što bolji, da nudimo najveće moguće cene, da usluga dolaženja na teren po motorno vozilo bude najbrža moguća, tokom mnogo godina naše prisutnosti, naš trud se vidi i isplati kako nama a posebno svim korisnicima naših usluga. Kakvo god motorno vozilo da posedujete i u kakvom god stanju, trebate znati da smo mi najbolji otkupljivači koji postoje na tržištu, jedan od naših najvećih aduta je taj što za nas nema prevozno sredstvo koje ne otkupljujemo, mi za sve nudimo cenu, pa čak i za ono što ste smatrali da je nemoguće prodati i da je neostvarivo naplatiti.

Otkup havarisanih vozila za reciklažu

Otkup havarisanih vozila za reciklažu

Kada je u pitanju otkup vozila za reciklažu ili kada obavljamo otkup prevoznih sredstava za otpad, mi smo idealni i za to, naime, iako nemate mogućnosti da prevezete i transportujete vremešno motorno vozilo koje je izmoreno, izvozano i do te mere pokidano da više nije u voznom stanju, vi samo trebate da se zainteresujete za nas, jer mi stižemo po vozilo koje kupujemo. Nama je prioritet da prevozno sredstvo otkupimo, bilo kakvog da je stanja i zato smo rešeni da potpuno gratis prispemo po ono što nam je neophodno, nekada su ta motorna vozila u toliko pokvarenom stanju da je njihova cena veća ako se premere na vagi – tad je reč o kupovini prevoznih sredstava na kilogram, jedinstvenost ovakve kupovine je u tome što se prevozna sredstva vrednuju na osnovu njihove težine, što inače nije slučaj, napokon među našim uslugama se nalaze i one lepše. Najsvežiji modeli, neupotrebljavane gume, potpuno novi, ili pak korišćeni, izvoženi – to nije bitno, obavljamo i otkup motornih vozila stranaca, odnosno otkup motornih vozila sa stranim tablicama. Ne pitamo vas za razloge zbog kojih prodajete ovakva prevozna sredstva, da li ste se preračunali, pa su vam sada džepovi šuplji i ne posedujete dovoljno novca za registraciju, ili je to poklon od rođe, komšike, prijateljice ili ljubavnice iz inostranstva, poklon koji vam se ne dopada, vama ili vašoj supruzi – ti razlozi su vaši. Ako ste rešili da prodate vozilo sa stranim tablicama, mi smo tu i očekujemo da nas pozovete, bili ste na privremenom arbajtovanju u inostranstvu i tamo pazarili vozilo kao svaki gastarbajter, naručili ste od rođe, prijateljice ili komšike, a možda i ljubavnice da vam uveze automobil iz neke daleke lepe zemlje ili ste sami dovezli vozilo sa stranim tablicama.