Otkup automobila u Beogradu i okolini

U slučaju da ste pokvarili auto, i zamenili ga novim, a sa starim ne znate šta da činite, mi smo tu da ga kupimo brzo, efikasno i odmah po vašem pozivu. Otkupljujemo sve tipove, klase i modele vozila, gratis procenu cene i otkup vozila obavljamo na rejonu svih opština u Beogradu, u slučaju da nemate vremena, fotografiju vašeg vozila nam možete uputiti na e-mail adresu a mi ćemo vam u najkraćem vremenskom vremenu dati ponudu. Vaše je samo da nas pozovete za otkup automobila Beograd ili području cele Srbije, posedujete ostareo, truo, oštećen ili potpuno uništen automobil, zauzima prostor i stvara krš, prodajte ga nama, obavljamo otkup vozila za otpad, otkup auta za delove, ne morate da trošite vreme i novac odlazeći od jednog do drugog auto otpada, tražeći najkvalitetniju ponudu za otkup vozila, obećavamo vam da mi nudimo najkvalitetnije otkupne cene i najbolju uslugu. Gratis procenu obavljamo preko e-maila, dostavite nam fotografiju i ukratko okarakterišite u kakvom stanju se nalazi automobil, a mi ćemo vam pružiti ponudu a možete nas i pozvati a mi ćemo u toku tog dana stići na vašu adresu, proceniti vozilo i nadoknadu izvršiti odmah.

Otkup automobila u Beogradu

Otkup automobila u Beogradu

Pružamo isto pogodnosti, gratis dolaska na poziv i transporta, bilo gde za otkup automobila u Beogradu ili Srbiji, kupujemo sve modele i tipove vozila kao i otkup vozila za delove koji vam okupiraju mesto u garaži ili radionici. Kontaktirajte nas i profitirajte, u slučaju da je vaš auto u kvalitetnijem stanju i od njega mogu da se upotrebljavaju neki delovi ponudićemo vam po vas mnogo kvalitetniju opciju od otkupa auta na kilo. Postoji mogućnost i da zaradite nešto keša na svom vozilu, otkupićemo vaš auto za otpad, drugi traže preterano para samo da bi transportovali vozilo od vašeg doma do auto otpada, nemojte pristajati na takve ponude, mi vam pružamo keš da to uradimo.

Naši majstori će proceniti valjanost vašeg vozila i ponuditi vam najkvalitetniju cenu za vaš vremešni auto, mi pružamo ponudu koja se ne odbija, kontaktirajte nas i mi ćemo apsolutno besplatno prevesti vas stari, oštećeni automobil ili auto van voznog stanja.

Vrsimo otkup vremešnih vozila i vozila sa stranim tablicama, auto vam troši preterano i imate ogromne izdatke održavanja, ne isplati vam se da više ulažete u njega i hoćete da se rešite ostarelog automobila, nemojte da vas to sekira, mi obavljamo otkup vremešnih i dotrajalih vozila brzo i jednostavno.

Uputite nam fotografiju i suštinske podatka o automobilu na e-mail a mi ćemo vam pružiti najbolju ponudu, kao lider na tržištu otkupa vozila izlazimo u susret svim vašim prohtevima i mogućnostima plaćanja.