Otkup havarisanih automobila Beograd

Otkup havarisanih automobilaNa Beogradskim ulicama svakodnevno se mogu videti na desetine hiljada automobila. Saobraćaj cirkuliše 24 h bez prekida. Ali nažalost sa tolikim brojem automobila na beogradskim ulicama sve češće su i saobraćajne nesreće. Svakoga dana dogodi se na desetine saobraćajki, na sreću to su uglavnom lakše saobraćajne nesreće ali dešavaju se i one teze gde automobil bude totalno havarisan, uništen i jednostavno vise ne može da se popravi.

Nasa agencija za OTKUP HAVARISANIH AUTOMOBILA BEOGRAD bavi se otkup havarisanih automobila na teritoriji Beograda. Možemo reci da se ovim poslom vise nego uspešno bavimo godinama. Do sada smo stekli na stotine vernih i zadovoljnih klijenata i verovatno ste ovakvo rečenicu pročitali na mnogim sajtovima i mislite da je samo reklame. Budite sigurni da nije samo reklama, jer mi na teritoriji Beograda stižemo do vas odmah nakon vašeg poziva, besplatnu procenu vrsimo odmah na licu mesta i naravno novac za vas havarisani automobil isplaćujemo odmah na ruke u kesu.

Nasa agencija za OTKUP HAVARISANIH AUTOMOBILA BEOGRAD zainteresovana je za okup svih marki i modela havarisanih automobila. Naš ne zanima koliko je vas automobil havarisan. Možda ste udarili samo desnu stranu automobila i oštetili vrata, popravka nije ni komplikovana ni skupa ali vi jednostavno vise ne želite taj auto, možda je vas auto imao tumbanje pa je oštećen krov i obe strane ili je možda vas automobil totalno havarisan, naš to ne zanima! Mi otkupljujemo sve havarisane automobila, manje, više ili totalno! Naš isto tako ne zanima koje je godište vas automobil, kada je proizveden, koliko je prešao, koje je marke. Jedino sto nas zanima je da ste bas vi vlasnik nekog havarisanog automobila i da želite da ga prodate, a sve ostalo je naša briga. Dovoljno je da pozovete nasu agenciju za OTKUP HAVARISANIH AUTOMOBILA BEOGRAD i mi ćemo odmah nakon primljenog poziva doci do vas, pogledati, proceniti i ponuditi najbolju moguću cenu za vas havarisani automobil. Čak i ako vas havarisani automobil nije u voznom stanju, ako sklopimo dogovor i otkupimo ga od vas, mi ćemo ga o našem trosku transportovati našim slep vozilom. Vi nećete imati nikakve troškove i izdatke!!

Iako je zakon o saobraćaju poslednjih nekoliko godina dosta pooštren, posebno kada je alkohol u pitanju još uvek ima onih vozaca koji pod uticajem alkohola voze automobil. Možda ste bas vi jedan od njih. Bili ste na nekoj proslavi, popili malo vise i umesto da ostavite automobil i odete kuci taksijem, vi ste odlučili da vozite i ako ste pod dejstvom alkohola. Na putu do kuće, sleteli ste s puta, na sreću vi niste imali nikakve povrede ali je vas automobil totalno havarisan. Naravno izasla je policija, napravila zapisnik, testirala vas na alkohol i naravno količina alkohola u krvi je bila mnogo veća od dozvoljene i u takvim slučajevima kada je vozac pod dejstvom alkohola osiguranja ne isplaćuju štetu! Osim sto ćete platiti veliku novčanu kaznu zbog vožnje pod dejstvom alkohola, moraćete i kompletnu popravku vašeg automobila vi da platite. Šteta je totalna i trebaće vam dosta novca da bi je sanirala. Parkirali ste vas sada havarisani automobil na parkingu ispred zgrade u nadi da ćete moći da sakupite novac za popravku vašeg havarisanog automobila, ali vreme prolazi a vi na žalost ne možete da sakupite toliko novca. Vremenom ste i izgubili volju da ga popravljate, jer popravka će biti skuplja nego da kupite isti takav polovan automobil. Odlučili ste se da prodate vas havarisani automobil, ali on je u takvom stanju da niko ne želi da ga kupi. Pokušavali ste da postavljate oglase po raznim internet sajtovima i u raznim auto moto magazinima, ali niko ni da vas pozove. Jednostavno ne znate šta vise da radite, mislite da ne postoji mogućnost da prodate vas havarisani automobil. Ne očajavajte. Postoji rešenje i za vas a to je naša agencija za            OTKUP HAVARISANIH AUTOMOBILA BEOGRAD. Dovoljno je da nas pozovete i mi ćemo vas resiti vaših problema, mi ćemo od vas otkupiti vas havarisani automobil. Jedina dva uslova koja treba da ispunite jesu da živite na teritoriji Beograda i da ste vi vlasnik havarisanog vozila.