Otkup auta od firme, lizing u Beogradu

Otkup automobila sa lizingaPosao kojim se bavi naša agencija za OTKUP AUTA OD FIRME,LIZING U BEOGRADU jeste otkup automobila. Ovim poslom se bavimo godinama unazad. Otkup automobila vrsimo isključivo na teritoriji Beograda i posebno smo zainteresovani za OTKUP AUTA OD FIRME,LIZING U BEOGRADU. Neretko se dešava da firme menjaju svoj vozni park. Zavisno od posla kojim se bave, automobili u njihovim voznim parkovima prelaze na stotine hiljada kilometara godišnje. Tako da vlasnici takvih firmi cesto obnavljaju svoj vozni parku ovakvim slučajevima, kada vlasnici nabave nove automobile za svoju firmu, stare obično žele da prodaju. Ali je tu nastaje problem, jer su to automobili koji su prešli na stotine hiljada kilometara i naravno sve to ima svoje posledice. Kupci obično beze od ovakvih automobila jer znaju da će osim novca koji će dati za automobil morati da pripreme bar još toliko jer postoji mogućnost da otkaze motor, verovatno će morati pločice na kočnicama da se promene, gume su isto istrošene, tako da kupci obično beze od kupovine automobila koji su u vlasništvu firmi.

Ali postoji rešenje i za takve automobile. Rešenje je naša agencija za OTKUP AUTA OD FIRME,LIZING U BEOGRADU. Mi godinama otkupljujemo automobile od firmi. Nama je nebitno koliko je vas automobil koji želite da prodate prešao kilometara. Nama je nebitno u kakvom je stanju vas automobil, da li izgleda ka

O da je sada izašao iz fabrike ili je možda negde ogreban ,oštećen, istruleo…Nama je samo bitno da se vaša firma i automobil koji želite da prodate nalaze na teritoriji Beograda. Ako ste vlasnik firme koja se nalazi u Beogradu i želite da prodate vozilo koje je u vlasništvo vaše firme, ne mojte uzaludno trošiti vreme postavljajući razne oglase, tendere, licitacije…dovoljno je da pozovete nasu agenciju za OTKUP AUTA OD FIRMI,LIZING BEOGRAD i mi ćemo u najkraćem mogućem roku doci do vaše firme. Pogledaćemo vaše vozilo, naši iskusni radnici će izvršiti procenu i daćemo vam odgovarajuću ponudu za njega koja će biti vise nego realna. Naravno ako kojim slučajem imate i visa vozila u vašoj firmi i želite da ih prodate, zainteresovani smo i za takvu kupovinu. Procedura će biti ista, naši iskusni majstori pogledaće i proceniće svako vaše vozilo posebno i na osnovu te procene mi ćemo vam ponuditi otkupnu cenu za sva vaša vozila koja budete želeli da prodate.

Mnoge firme su u zelji da svoj stari vozni park zameni novim automobilima, uzele automobile na lizing. U početku je sve funkcionisalo kako treba. Svakoga meseca rate su otplaćivane na vreme i sve je bilo u redu. Ali nažalost u današnjim uslovima mnoge firme propadaju. Konkurencija je velika, pojavljuju se nove firme koje pružaju iste usluge po povoljnijim cenama ,preuzimaju tržište i jednostavno dolazi do propadanja firme. Osim sto firma ostaje bez novca, javlja se problem dugovanja. Takve firme koje su uzele automobile na lizing, jednostavno vise nisu u mogućnosti da otplaćuju ratu. Ostale su bez novca, računi su im u blokadi, a mesečna rata za lizing pristiže. Dovoljno je da ne platite nekoliko rata za vozilo koje ste uzeli na lizing i lizing kuca će vam oduzeti vozilo a učešće koje ste platili za vozilo i rate koje ste do sada otplatili jednostavno će vam propasti. Nemojte dozvoliti da se to desi i vama. Ima rešenje i za takve situacije a to je naša agencija za OTKUP AUTA OD FIRME,LIZING U BEOGRADU .

Nasa agencija je zainteresovana za otkup automobila koje su firme uzele na lizing i iz nekog razloga žele da ih prodaju. Nama nije vazno da li ste otplatili jednu, pet ili deset rata. Nama nije vazno koliko je vaše vozilo koje ste uzeli na lizing prešlo, nama nije vazno da li je vaše vozilo dizel ili benzinac. Nama je samo vazno da je vaša firma vlasnik automobila koji je uzet na lizing i želi da ga proda. Sve sto treba da uradite jeste da pozovete nasu agenciju za  OTKUP AUTA OD FIRME,LIZING U BEOGRADU i mi ćemo u najkraćem mogućem roku doci do vas, dogovorićemo se o svemu i otkupićemo vas automobil koji je uzet na lizing!!