Otkup auta sa lizinga

Otkup automobila sa lizingaNasa agencija za otkup automobila postoji na ovim prostorima vise od jedne decenije. Poznati smo po tome sto se bavimo svim vrstama otkupa automobila. Poznati smo i po tome sto smo jedna od retkih agencija na ovom prostoru koja se obavlja i OTKUP AUTA SA LIZINGA.

Neretko se dešava da ljudi godinama maštaju o novom automobilu. Celog života su vozili polovne automobili, bili su drugi, treći, peti vlasnici tog automobila ali nikada prvi. Pokušavali su da uštede novac za kupovinu novog automobila, ali u današnjem vremenu to je veoma teško, skoro pa ne izvodljivo. Razmišljali su na koji način da dodju do novog automobila, kako da kupe automobil kome će oni biti prvi vlasnik, koji će oni prvi pozitivi kao rešenje za tu njihovu zelju javljaju se dve mogućnosti: prva je kredit a druga je lizing….

Godinama maštate o novom automobilu, pokušavali ste na sve načine da uštedite novac za vas novi automobil, ali niste uspeli o tome. Čak ste prodali i vas dosadašnji automobil, ali opet nemate dovoljno novca za nov automobil. Želja za novim automobilom je jaca od svega i čvrsto se odlučili da kupite nov automobil po svakoj ceni. Pokušavali ste od raznih prijatelja i rodjaka da pozajmite novac, ali u današnjem vremenu niko nema novca da vam pozajmi. Shvatili ste da su vam preostale još dve mogućnosti. Jedna je da kupite vozilo na kredit a druga da kupite vozilo na lizing. Razmišljate koje od ova dva zla da odaberete i odlučili ste se za lizing. Računali ste i izračunali da će vam na lizing kamate biti manje, da će vam taj isti automobil ispasti malo jeftinije nego da ga kupite na kredit i konačno ste kupili novi automobil, konačno ste postali vlasnik toliko dugo isčekivanog i željenog novog automobila. Sam sto taj automobil još uvek nije vas. Iako ga vi vozite, i ako je kod vas vlasnik vašeg novog automobila je lizing kuća. I ona će biti vlasnik vašeg novog automobila sve dok ne budete otplatili i poslednju ratu. Tek sa isplatom poslednje rate lizing kuca prenosi automobil na vaše ime.

A šta ako budete kasnili sa ratama, ako ne budete imali novca da otplaćujete rate za vas novi automobil? Lizing kuca će vam oduzeti auto a novac i rate koje ste do tada platili, jednostavno će vam propasti.

Neko vreme ste uspešno otplaćivali mesečne rate za vas novi automobil ali vremenom jednostavno vise niste u mogućnosti da otplaćujete rate, zakasnili ste sa jednom, sa drugom, pokušavate da pozajmite novac od prijatelja da biste uplatili rate za vaše novo vozilo uzeto na lizing ali niko nema da vam pozajmi. Bojite se onog najgoreg, da vam lizing kuca oduzme vozilo. Da vam propadne učešće od 20 posto koje ste uplatili i da vam propadnu rate koje ste do sada uplatili. Mislite da ste se našli u bezizlaznoj situaciji i da vam vise nema pomoći.

Ne očajavajte pravo rešenje za vas je naša agencija koja vrsi OTKUP AUTA SA LIZINGA. Sada se pitate da li je uopšte moguće prodati automobil koji se još uvek vodi na lizing kuću, automobil koji još uvek nije otplaćen. Moguće je a procedura je sledeća: ukoliko ste vlasnik vozila koje je još uvek na lizing i ne možete vise plaćati rate i želite da ga prodate. Pozovite nasu agenciju za OTKUP VOZILA SA LIZINGA mi ćemo doci do vas da se dogovorimo o svemu, zatim ćete vi sa našim stručnim licem otići do lizing kuce od koje ste uzeli vozilo, napravićemo novi ugovor sa lizing kucom i mi ćemo preuzeti na sebe otplatu vaših rata koje su preostale.

Znamo da vam sve ovo zvuci neverovatno, znamo da ste mislili da će vam lizing kuca oduzeti vozilo, ali vidite da postoji rešenje i za to, zato ne oklevajte već pozovite nasu agenciju za OTKUP AUTA SA LIZINGA i uverite se u naše reci!!!