Otkup rashodovanih vozila

Otkup rashodovanih vozilaVlasnik ste automobila kojem je došlo vreme za celokupni remont, limarija je dotrajala, oštećenja su vidljiva na mnogim mestima, signalizacija je u veoma lošem stanju, oštećena ,razbijena. Računali ste koliko bi vas koštalo da dovedete svoj auto u top stanju i shvatili da je potrebno dosta novca. To je varijanta koja vam nikako ne odgovara ali setili ste se i druge mogućnostima to je da kupite isti takav automobil sa stranim tablicama i od njega poskidate sve delove koji vam trebaju. Takva varijanta će vas koštati mnogo manje nego da kupujete svaki deo posebno za vas automobil. Sa stranca ste skinuli sve potrebne delove, čak ste imali sreće da su i gume bile dobre pa ste i njih skinuli i namontirali na vas auto. Sve vas je to koštalo mnogo manje nego da ste kupovali potrebne delove. Još vam je ostao i rashodovan automobil sa koga ste skidali delove i sada se pitate da li tako rashodovan automobil možete prodati nekome i zaraditi još koji dinar. Naravno, tako rashodovan automobil koji vam je ostao možete prodati našoj agenciji za OTKUP RASHODOVANIH VOZILA. Sve sto treba da uradite jeste da pozovete nasu OTKUP RASHODOVANIH VOZILA i mi ćemo u najkraćem mogućem roku doci do vas i otkupiti vaše rashodovano vozilo.

Nasa agencija za OTKUP RASHODOVANIH VOZILA vrsi otkup svih vrsti i modela rashodovanih vozila na teritoriji cele Srbije. Poznati smo po tome sto ne pravimo pitanje koje je vozilo u pitanju, da li je možda neki rashodovani automobil ili rashodovani kombi ili možda neki rashodovani kamion u pitanju. Jednom rečju naša agencija za OTKUP RASHODOVANIH VOZILA otkupljuje sva rashodovana vozila.

Možda ste auto prevoznik, u svom voznom parku posedujete nekoliko kombi vozila. Naravno ta vozila traže održavanje, dešavaju se sitniji i krupniji kvarovi, dešavaju se kvarovi na motoru, dešavaju se mehanička oštećenja, dešava se da se polomi bočno staklo ili šoferšajbna i zato ste kupili jedan kombi koji je na stranim tablicama. Od njega ste po potrebi skidali delove za vaše kombije, skidali ste delove od njega nije ostalo jedno rashodovano vozilo i sada neznatne šta da radite sa njim.

Evo mi ćemo vam reci. Prodajte ga! Sada se sigurno pitate kome da prodate rashodovano vozilo, ko želi da kupi rashodovano vozilo? Mi! Naša agencija za OTKUP RASHODOVANIH VOZILA želi da kupi vaše rashodovano vozilo i ne samo da želimo, već ćemo ga i otkupiti od vas odmah nakon vašeg poziva. Mi ćemo u najkraćem mogućem roku doci do vas našim slep vozilom, isplatićemo vam dogovorenu cenu, novac ćemo vam izbrojati na ruke, a naši radnici će o našem trosku natovariti vaše rashodovano vozilo na naše slep vozilo i o našem trosku ga transportovati. Zato ako kojim slučajem imate neko rashodovano vozilo i ne znate šta da uradite sa njime, pozovite nasu agenciju za OTKUP RASHODOVANIH VOZILA i mi ćemo ga otkupiti od vas!

Zbog čega da vam neko staro, rashodovano vozilo stoji u nekom ćošku dvorišta i zauzima prostor? Zbog čega da svakoga dana gledate vozilo koje je nekada sijalo i blistalo, sa kojim ste putovali na odmore, na letovanja, zimovanja, sa kojim ste doživeli prelepe trenutke, ali na žalost godine su učinile svoje i ono je propalo, skinuli ste pojedine delove u nadi da ćete ih zameniti, ali niste, i sada je to postalo jedno rashodovano vozilo. Zar nije bolja varijanta da ga prodate, da ga nagledate u tako lošem, rashodovanom stanju. Verovatno se pitate ko želi takvo rashodovano vozilo? Ne može se voziti, ne može se registrovati. Pa kome je potrebno takvo rashodovano vozilo?

Nama je potrebno, našoj agenciji za OTKUP RASHODOVANIH VOZILA. Dovoljno je da nas pozovete i mi ćemo bez ikakvih pitanja i uslova, doći do vas bilo gde da se nalazite u Srbiji i otkupićemo vaše rashodovano vozilo. Vaš ćemo resiti muke da ne gledate vaše rashodovano vozilo svakoga dana, sa kojim ste nekada dok je bilo ispravno doživeli mnoge lepe trenutke i još ćemo popuniti i vas budžet jer ćemo vam novac isplatiti odmah na ruke.